Weer naar huis..

19 juni 2017 - Uden, Nederland

Muxia- Uden

Met gemengde gevoelens sta ik op, ik wil nog niet weg van de Camino maar vind het ook fijn om naar huis te gaan.. De manier van leven op de Camino is zo "simpel" : lopen, eten/drinken en een slaapplaats vinden, je leeft zo in het moment.. Je ruikt en proeft ook veel meer, je zintuigen staan veel meer open voor de prikkels om je heen. Heerlijke plantengeuren heb ik onderweg geroken! En alles wat je nodig hebt zit in die rugzak. Hier ga ik wel heimwee naar krijgen!! Maar "thuis" is de basis waar ik weer naar uitkijk! Het is goed zo! Dus sta ik s'morgens om 6.45u in Muxia op de bus naar Santiago te wachten om naar huis te gaan, na wat gestress van gisteren om überhaupt een bushalte te vinden.. Uiteindelijk bleek er een timetable op de ruit van een bar geplakt te zijn als bushalte. Het gaat een stuk sneller dan lopen en zo ben ik om half 9 in Santiago en om half 10 op het vliegveld. Ik zie allemaal "schelpen" die naar huis gaan.. In het vliegtuig overvalt de slaap me, ik ben best moe en zo ben ik ineens heel snel op Schiphol. Waar Els op me staat te wachten met als welkom een vlaggen spandoek en een grote "welkom thuis" ballon! Ik ben ontroerd. Ook de voordeur en m'n huis zijn versierd en staat vol met bloemen, wat een welkom! Ik ben thuis..!

1. Ans:
    23 juni 2017
    Yoehoee....as. dinsdag horen we je Camino-verhalen live!!
  2. Hedwig:
    23 juni 2017
    Weer naar huis! Probeer het Camino gevoel vast te houden. Het ontdekken, het ontmoeten en het delen. Bedankt voor je prachtige verhalen! Wat een avontuur. Ik deed af en toe mijn ogen dicht en " voelde " de Camino weer. Laatste tip: Ga Schrijven!
  3. Hedwig:
    HELD
  4. Els:
    23 juni 2017
    Ja!!! Je bent weer thuis! Met een rugzak vol ervaring, genoeg om de komende tijd over na te denken. Het aarden zal nog wel lastig zijn, probeer het Camino-gevoel zo lang mogelijk vast te houden. Maar ik ben in ieder geval blij dat je er weer bent!
  5. Dick Blommendaal:
    24 juni 2017
    Ik zie in jou een beetje de nieuwe Floortje Dessing. Bedankt voor de mooie, leuke en meeslepende verhalen. Fantastische mooi opgeschreven.
  6. Tony:
    24 juni 2017
    Wendy welkom thuis. Bedankt voor de leuke manier waarop je jouw reisverhalen geschreven hebt. Ik heb ervan genoten. Tot binnenkort. Groet Tony
  7. Janny:
    25 juni 2017
    Morgen begint het werkzame leven weer. Zal wennen zijn! Het was leuk je te volgen maar nog leuker je weer te zien!
  8. Marijke:
    1 juli 2017
    Weer een hele ervaring rijker Wendy, fijn geweest om je te kunnen volgen. Welkom thuis en binnenkort zien we elkaar weer.