Bloemetjesdag

22 mei 2017 - Agés, Spanje

​Villambistia - Agés: 22,8km

Gisteravond nog veel plezier gehad met en na het eten met de Australische dames en the irish man Pat. Hij daagde onze dame van de de albergue wat uit en ze kwam helemaal los. Meezingen met hotel California van the Eagles en ze vroeg om boeb dielaan, duurde ff voor we doorhadden dat het om Bob Dylan ging... Pat heeft zelfs nog met haar gedanst! Ook hij is niet makkelijk te verstaan met zijn Iers, Hello gawls ipv girls, het klinkt een beetje fonetisch. Hij is een beetje druk maar heeft zijn hart op de goeie plaats. Zijn vrouw heeft hem voordat ze overleed gevraagd of hij voor haar de Camino wil lopen en ze gaat mee op zijn schouder zegt hij. Als wij de biertjes en broodjes van s'middags willen afrekenen bij de alberguedame komen we erachter dat ze dat helemaal vergeten is, zo verdien  je nooit iets! Maar ze was erg blij dat we zo eerlijk waren en Annemarie en ik kregen nog een knuffel van haar toen we wilden gaan slapen. Het was een stroeve start maar las vanochtend in het gastenboek dat dat wel vaker gebeurd, het zal de drukte van het hele gebeuren wel zijn... We zijn vandaag weer om 7.15u vertrokken na de blaar van Annemarie ingepakt te hebben, het draadje had de blaar prima drooggetrokken. Al gauw kwamen we Nuria weer tegen en zijn we gezamenlijk verder gelopen naar Agés. Het landschap verandert niet zo heel veel alhoewel we vandaag ook een stukje door dennen en eikenbossen hebben gelopen, de bomen zijn allemaal niet groter dan 4-5m maar gaven soms heerlijke schaduw want warm was het wel vandaag! Heb er een beetje een bloemetjesdag van gemaakt door de vele bloemen langs de kant te fotograferen..., ach tis niet altijd diepzinnig...! We waren al mooi op tijd in Agés en hebben een mooie slaapplek in la casa Roja en dat is in dit geval gewoon de kleur van het huis...! Een depandance van de albergue El pajar de Agés. En hebben vervolgens een heerlijk luie middag in en uit de zon met een biertje en een wijntje. Ach slecht heb ik het niet... hahaha!                                                             ​Albergue El Pajar de Agés

1. Marijke:
    22 mei 2017
    Het ziet er allemaal weer gezellig uit, we hoeven ons geen zorgen te maken.
  2. Els:
    22 mei 2017
    Het klinkt weer fantastisch! Je zoekt wel de gezelligheid op, van 'alleen' lopen komt niet veel. Mooie bloemetjes!
  3. Wendy:
    22 mei 2017
    Hey Els, ik loop wel stukjes "alleen", ben niet de hele tijd aan t praten!
    Maar die "caminofamilie" , ook diegenen die je niet kent praten tegen je aan..
    Maar dat wist je al!
  4. Rita:
    22 mei 2017
    Ha zusje, net wat je zegt, zo slecht heb je het nog niet. Gelukkig. Super dat het zo goed gaat. Kijk iedere keer uit naar je leuke stukjes en mooie foto's.
  5. Hedwig:
    22 mei 2017
    Gisteren de bloemetjes buiten gezet met de biertjes. Vandaag de bloemetjes buiten gezien! Mooi verhaal weer. Makkelijk een slaapplek gevonden begrijp ik. Geniet nog lieve Wen.
  6. Ans:
    24 mei 2017
    Veel km loop je zo weg.. enn... ook veel biertjes en wijntjes... haha